Vaše představivost, naše paměť


Podívejte se na naši nabídku pro zákazníky z reklamního průmyslu!

Technologie mohou být inspirativní!

Osvědčená technologie, značkové komponenty a kvalita potvrzená certifikáty – to jsou jen některé z výhod, které nabízíme našim zákazníkům v reklamním průmyslu. Kromě osvědčeného interiéru nabízí USB flash disky Goodram širokou škálu barev (jeden model má až 36 unikátních barevných kombinací), rozmanitost modelů a především individuální přístup k potřebám zákazníků. Naši nabídku USB flash disků zaměřených na reklamní průmysl neustále rozšiřujeme. Naše současné portfolio zahrnuje paměti USB 2.0 i 3.0, čtečky paměťových karet a příslušenství, které doplňuje nadčasovou vychytávku, jíž je personalizovaný USB flash disk.

Kontaktujte nás na adrese: advertising@goodram.com.

Proč právě my?

Korony-reklamy-goodramWilk Elektronik je světově proslulý výrobce počítačových pamětí DRAM, SSD , USB a paměťových karet Goodram. Dlouholeté zkušenosti v oblasti paměťových médií a důvěra získaná od zákazníků z oblasti IT a průmyslu jsou zárukou, že paměťové produkty GOODRAM pro reklamní průmysl splňují přísné požadavky na kvalitu, které jsou klíčovým znakem naší značky. Naše společnost je trojnásobným držitelem ocenění Korona Reklamy a několikanásobným vítězem oborových soutěží o titul nejlepšího výrobce reklamních dárků. Jako dlouholetý člen PSI (Institutu služeb reklamních výrobků) a PIAP (Polské komory reklamních předmětů) zajišťujeme vysoký standard služeb zákazníkům, což potvrzuje certifikát ISO 9001.

Jako strategický partner předního světového výrobce flash technologií – společnosti Toshiba – zaručujeme nejvyšší kvalitu nabízených USB flash disků. Produkty Goodram jsou založeny na nejlepších komponentech a technologiích japonského výrobce. Standard kvality podporuje také plně automatizovaná montážní linka SMT, jedna z nejmodernějších v Evropě, zavedené postupy pro validaci a testování výrobků a také kontrola kvality hotového výrobku.

Jsme si jisti, že naši zákazníci dostávají výrobky nejvyšší kvality a spolehlivosti, a proto se na všechny USB klíče Goodram vztahuje doživotní záruka.

Jako polský výrobce pamětí máme plnou kontrolu nad výrobním procesem a skladovými zásobami našich výrobků. Abychom zaručili plynulost dodávek, dbáme na zajištění aktuálních zásob elektronických podsestav a komponentů, jakož i personálních zdrojů potřebných k realizaci zakázek. Naše USB klíčenky jsou vyráběny na jedné z nejmodernějších SMT linek v Evropě, což zaručuje rychlost a opakovatelnost výrobního procesu.
Díky tomu můžeme našim zákazníkům zaručit přesnost a krátké dodací lhůty.

V zájmu kvalitních služeb zákazníkům jsme rozšířili naše portfolio o další služby:

  • laserové značení – metoda přesné aplikace loga na pouzdra USB flash disků z kovu, hliníku, kůže nebo dřeva. Loga nebo grafika aplikovaná laserovým gravírováním jsou trvalá a působivá. Díky proměnlivé intenzitě laserového paprsku je možné dosáhnout stínového efektu na potisku. Vzhledem k přesnosti a povaze softwaru doporučujeme tuto metodu pro označování výrobků logy, sériovými čísly nebo jmennými seznamy.
  • barevný UV přetisk – CMYK přetisk vytvrzený UV světlem je metoda umožňující aplikovat logotyp nebo grafiku v plné barevnosti a barevné paletě. Na rozdíl od laserového gravírování lze tuto metodu úspěšně použít prakticky na jakýkoli podklad, včetně plastů.
  • nahrávání a zabezpečení dat na flash discích – víme, s jakými překážkami se naši zákazníci potýkají při realizaci nestandardních zakázek zahrnujících například nahrávání dat na několik set reklamních USB flash disků. Časová náročnost této operace je nic ve srovnání s bezpečností a antivirovou ochranou dat. Speciálně navržená a vyhrazená místnost, bezpečnostní a kontrolní postupy a PC infrastruktura nám umožňují nabízet službu nahrávání dat na zakoupená paměťová média – flash karty a USB klíčenky. Jedná se o prezentace, multimédia, zkušební (trail) verze programů nebo nakonec plný software. Jako odborníci na paměti jsme schopni nabídnout USB flash disky s ochranou pouze pro čtení nebo s rozdělením na oddíly. Kromě toho můžeme na požádání nakonfigurovat USB jako CD-ROM nebo bootovací USB pro nahrání operačních systémů.
  • plně přizpůsobený USB klíč ve tvaru láhve nebo vybraného modelu auta? Žádný problém! Na přání můžeme realizovat i takovéto neobvyklé a zajímavé zakázky. Plně přizpůsobené klíčenky USB jsou vyrobeny z gumy podle zadaného návrhu. Zakázce předchází grafická konzultace a podmínkou realizace je schválení připraveného vzorku výrobku zákazníkem.
  • technická a grafická podpora.
  • vizualizační systém – našim zákazníkům poskytujeme systém podporující vizualizaci vybraného modelu USB flash disku s vytištěným logem zvolenou metodou tisku.

Katalog USB flash disků pro reklamní agentury

Formát Velikost Soubor
Katalog produktů PDF 10 MB
Šablona paměťové karty USB PDF 13 MB