Носіть файли, а не бактерії


Остання зміна: 11 April 2024

Wilk Elektronik SA, власник бренду комп'ютерної пам'яті Goodram, запускає USB UME CARE - портативну флешку з антибактеріальним корпусом. Промо-кампанія нового продукту проходить під девізом "Переносьте файли, а не бактерії".

Новітня флешка – це ще один продукт з популярної серії USB-накопичувачів UME. Після біорозкладної моделі ECO FRIENDLY, яка отримала приз “Must Have” від журі Лодзинського фестивалю дизайну, до асортименту приєднується ще одна USB-модель, яка пропонує додаткову цінність, окрім простого зберігання даних. Завдяки технології Biomaster до матеріалу корпусу UME CARE були додані іони срібла з антибактеріальними властивостями. Через 24 години кількість мікроорганізмів на поверхні пристрою зменшується на 99%. Продукт є відповіддю на зростаючу обізнаність суспільства та попит на безпечні та гігієнічні продукти в повсякденному житті, а також в офісній сфері.

“Ми хотіли створити інструмент, який сприятиме безпечній роботі не лише в офісі, але й у домашньому просторі. Невеликі повсякденні предмети, такі як мобільний телефон, клавіатура або офісне обладнання, є одними з найбільших розсадників бактерій, а контакт шкіри із забрудненим матеріалом є одним з найпоширеніших шляхів передачі мікробів. Кожен з нас щодня торкається багатьох брудних предметів, а потім – до десятків разів на день – обличчя, рота, носа чи очей, звідки шлях до інфекції дуже простий. Для того, щоб мінімізувати ризик передачі мікробів, необхідно, окрім гігієни, подбати про робоче середовище. Варто також скористатися перевагами новітніх технологій та антибактеріальних властивостей, таких як іони срібла, що використовуються в корпусі UME CARE” – підкреслює Wiesław Wilk, президент Wilk Elektronik SA. Антибактеріальні властивості корпусу були підтверджені лабораторними дослідженнями, проведеними на замовлення виробника. Таким чином, UME CARE відповідає стандарту ISO 22196. Важливо, що флешка зберігає свої антибактеріальні властивості протягом усього життя. Це означає, що продукт повністю безпечний протягом усього терміну експлуатації. Крім того, носій характеризується дуже високою продуктивністю, відомою з попередніх моделей сімейства UME. Продукт доступний у варіантах ємністю 16, 32, 64 і 128 ГБ з інтерфейсом USB 3.0 (3.1 gen. 1). Робоча швидкість складає до 60 МБ/с та до 20 МБ/с для читання та запису відповідно.

Wilk Elektronik – польський виробник комп’ютерної пам’яті та власник бренду Goodram, а також єдиний виробник модулів оперативної пам’яті в Європі. Заснована в 1991 році в місті Тихи, компанія має 30-річний досвід роботи на ринку комп’ютерних компонентів, працюючи спочатку як дистриб’ютор, а зараз як виробник пам’яті. Wilk Elektronik спеціалізується на виробництві USB-накопичувачів, флеш-карт пам’яті, модулів пам’яті, твердотільних накопичувачів, в тому числі промислових. У компанії працює 190 співробітників, а її штаб-квартира розташована в місті Лазіска-Гурне. Сучасний завод, обладнаний 400 тестовими платформами, кліматичною камерою для промислових рішень та однією з найсучасніших ліній SMT в Європі, а також команда професіоналів сприяли успіху компанії в Польщі та на експортних ринках. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.goodram.com.