IRDM


Для тих, хто очікує більшого

Про лінійку пам'яті IRDM

IRDM – це нова лінійка пам’яті, яка бере свій початок від продуктів, що завоювали визнання серед користувачів по всьому світу. Будучи найпопулярнішим твердотільним накопичувачем в асортименті Goodram у 2017 році, Iridium PRO SSD допоміг позиціонувати нашу компанію серед найкращих світових виробників пам’яті, пропонуючи високоякісну продукцію за привабливою ціною. Численні нагороди, відзнаки, перемоги в рейтингах продажів і схвальні відгуки змусили нас вирішити додати IRDM до нашого портфоліо брендів. Продукція IRDM присвячена всім тим, кому для роботи або хобі потрібні товари найвищої якості – як з точки зору продуктивності, довговічності, надійності, так і з точки зору якості виготовлення. Потенційні споживачі продукції бренду – від професійних фотографів, інженерів, програмістів, кінематографістів до ентузіастів екстремальних видів спорту, відеоігор, кіберспорту чи моддингу. Хоча кожен з них виконує свої завдання по-різному, їм потрібні правильні інструменти для їх досягнення.

Відкрийте для себе серію продуктів IRDM

Лінійка пам’яті IRDM складається з трьох основних серій: IRDM, IRDM PRO та IRDM Ultimate. Можна сказати, що продукти IRDM складають основу лінійки. До наступних серій – PRO і Ultimate – відносяться продукти, впорядковані за зростаючими параметрами і технічними характеристиками. Усередині певної серії можуть бути підгрупи виробів, позначені літерою X. Вироби серії X дещо відрізняються від основної лінійки IRDM, але не настільки, щоб належати до наступної серії (PRO або Ultimate).

 

 

Лінійка IRDM включає три групи пам’яті:

  • Твердотільні накопичувачі: диски SATA III, що забезпечують найкращу в своєму класі продуктивність і надійність: IRDM gen.2 і відзначений нагородами IRDM PRO. Асортимент SSD доповнює накопичувач IRDM Ultimate M.2 зі швидким інтерфейсом PCIe gen 3 x4 NVMe і ефектним фірмовим радіатором, що відводить надлишкове тепло, яке утворюється під час роботи диска
  • Модулі пам’яті DDR4 з тактовою частотою до 3200 МГц, включаючи обидві версії DIMM (IRDM і IRDM X) і модуль SO-DIMM серії IRDM X. Обидві версії пам’яті мають стильний радіатор, доступний в декількох колірних варіантах, а також лімітовану серію камуфляжу.
  • Одні з найшвидших карт флеш-пам’яті на ринку – micro SD і SD серії IRDM і IRDM PRO призначені для професіоналів і користувачів, які очікують найвищої надійності і продуктивності.

Натисніть, щоб переглянути всю лінійку пам’яті IRDM

Брошура про продукцію

Формат Розмір Файл
Брошура про продукцію лінійки IRDM PDF 11 MB